Pensii Private
 Despre noi  Contact       


Cauta stiri
Home Despre Pensii Private Piata Pensiilor Private Cariere Evenimente XPRIMM Pensii XPRIMM TV
 Cariere 
 Astrologie 

Cariere

Arhiva

Radu Marian PETRESCU, Director Juridic, GENERALI Fond de Pensii


Functia de Director Juridic al GENERALI Fond de Pensii este detinuta de catre Radu Marian PETRESCU. Absolvent al Facultatii de Drept si al unui masterat cu specializarea Dreptul Afacerilor la Universitatea Titu Maiorescu din Bucuresti, Radu Marian PETRESCU activeaza in domeniul juridic inca din 1996, detinand pozitii importante in administratia publica, Grup AS si ING Asigurari de Viata.

Obiectivele pe care ni le-am propus pentru perioada urmatoare sunt mentinerea cotei de piata la procentul pe care l-am dobadit (10%), la care se adauga imbogatirea gamei de servicii cu pachetul de pensii facultative, care va avea clar elemente inovatoare fata de alte servicii similare de pe piata, a declarat Radu Marian PETRESCU.

Totodata, provocarile sunt in stransa legatura cu obiectivele propuse. Asadar, provocari pot fi considerate toate actiunile care conduc la sporirea vizibilitatii GENERALI in randul publicului tinta, fidelizarea participantilor, precum si la consolidarea relatiei pe care o avem cu partenerii de afaceri, a adaugat Radu Marian PETRESCU.

Publicat pe 14.02.2008