Pensii Private
 Despre noi  Contact       


Cauta stiri
Home Despre Pensii Private Piata Pensiilor Private Cariere Evenimente XPRIMM Pensii XPRIMM TV
 Cariere 
 Astrologie 

Cariere

Arhiva

Plenul reunit al celor doua camere ale Parlamentului a validat ieri numirea domnului Dragos MIHALACHE ca membru in cadrul Consiliului Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP). Mandatul celui mai nou membru al Consiliului CSSPP se va incheia pe 28 iunie 2011. Numirea sa a fost votata ieri cu 237 de voturi pentru si 6 impotriva, potrivit NewsIn. Dragos MIHALACHE, sustinut de patronate si propus de Consiliul Economic si Social (CES).


Plenul reunit al celor doua camere ale Parlamentului a validat numirea domnului Dragos MIHALACHE ca membru in cadrul Consiliului Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP). Mandatul celui mai nou membru al Consiliului CSSPP se va incheia pe 28 iunie 2011. Numirea sa a fost votata ieri cu 237 de voturi pentru si 6 impotriva, potrivit NewsIn. Dragos MIHALACHE, sustinut de patronate si propus de Consiliul Economic si Social (CES).

Dragos MIHALACHE, 53 de ani, este inginer electronist, face parte de 15 ani din conducerea patronatului UGIR si detine mutliple functii in diverse consilii de administratie. El este, de asemenea, Director General si Presedinte al C.A. al brokerului de asigurari SIRCOM Insurance Broker. In perioada 2007 – 2009 domnia sa a facut parte din Consiliul economico-social al Romaniei si a detinut, de asemenea, pozitia de Vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie Romania – Marea Britanie.

Dragos MIHALACHE este vorbitor de limba engleza si germana si autorul a numeroase lucrari de specialitate ingineresti.

Reamintim ca CSSPP are un Consiliu format din 5 membri: presedintele Mircea OANCEA, vicepresedintele Ion GIURESCU si membrii Vlad SOARE si Stefan PRIGOREANU. Doru FRUNZULICA, ales deputat din partea Aliantei PSD+PC in judetul Olt, nu mai face parte din Consiliul CSSPP de la finele anului 2008, de cand a intervenit situatia sa de incompatibilitate si a fost suspendat. Intre timp, Consiliul CSSPP a functionat cu doar 4 membri.