Inapoi la www.pensiileprivate.ro
XPRIMM Info Pensii
BULETINUL DE PENSII PRIVATE
Nr. 55, 8 iulie 2009
by Media XPRIMM
www.pensiileprivate.ro
Trimite Buletinul de Pensii Private unui prieten
Daca doriti sa va abonati la Buletinul de Pensii Private, apasati aici
Daca doriti sa nu mai primiti Buletinul de Pensii Private, apasati aici
TOP STIRI | EXTERNE | ANALIZA | STATISTICA | COMPARATII | ANUNT | EVENIMENTE

Revista PRIMM
ANUNT
Buletinul XPRIMM Pensii intra in vacanta de vara pentru urmatoarele 4 saptamani, iar urmatoarea aparitie va fi miercuri, 12 august. Vacanta placuta tuturor cititorilor Buletinului de Pensii!
VERIFICA-TI PENSIA PRIVATA!

»AEGON
»ALLIANZ-TIRIAC
»AVIVA
»BCR
»EUREKO
»GENERALI
»ING

EVENIMENTE

FORUMUL ECONOMIC REGIONAL - Constanta 2009
Editia a III-a
18 septembrie 2009
Organizator: Revista PRIMM - Asigurari&Pensi
Click aici pentru detalii.

Conferinta Nationala de Pensii Private
Editia a IV-a
14 octombrie 2009
Bucuresti, Palatul Parlamentului
Organizator: Revista PRIMM - Asigurari&Pensi

FORUMUL ECONOMIC REGIONAL - Iasi 2009
Editia a III-a
3 noiembrie 2009
Organizator: Revista PRIMM - Asigurari&Pensi
Click aici pentru detalii.


BCR Asigurari de Viata
COMPARATII PENSII PRIVATE

Comparatii oficiale (CSSPP) intre toate fondurile de pensii private.

Pensii obligatorii
Pensii facultative
STATISTICA

PENSII OBLIGATORII
»Numarul participantilor

»Active nete administrate
»Valoarea unitatii de fond
»Investitiile fondurilor

PENSII FACULTATIVE
»Numarul participantilor
»Activele nete administrate
»Valoarea unitatii de fond
»Investitiile fondurilor

RAPOARTE DE PIATA
»Raport anual CSSPP 2008

ALTE STATISTICI
»Statistici APAPR

TOP STIRI

Forumurile Economice Regionale au vizitat ieri si azi Brasovul si Sibiul

Plecand de la premisa ca orice strategie de criza trebuie nu numai sa "salveze" compania pentru moment, ci si sa protejeze resursele ei de dezvoltare, invitatii speciali de la Forumurile Economice Regionale si-au propus sa supuna dezbaterii posibilitatile existente de a motiva personalul valoros din companii in conditii de optimizare a costurilor cu personalul: pensii private, asigurari de viata si sanatate, modalitati de a construi o politica de beneficii care sa aduca recunoasterea si recompensarea necesara celor mai meritosi si importanti angajati, toate acestea discutate in contextul mai larg al provocarilor pe care criza le ridica in fata antreprenorilor din economie.
Citeste despre FER Brasov
Citeste despre FER Sibiu

Statul roman sta cu frica incapacitatii de plata a pensiilor publice

"Eu sper sa reusim totusi ca, pana la sfarsitul anului, sa platim, in mod regulat, salarii, pensii, alocatii si tot ceea ce generic numim cheltuielile bugetare obligatorii" - iata declaratia-soc facuta recent de ministrul muncii Marian SIRBU, in cadrul unei conferinte de presa tinute la Iasi. Afirmatia "Speram sa putem plati regulat pensiile" denota de fapt teama incapacitatii de plata a statului roman cu privire la sistemul public de pensii, din cauza situatiei defavorabile a finantelor publice, afectate atat de criza din ultimul an, ca si de politicile generoase din ultimii 2-3 ani. Continuare


ALLIANZ Pensii
STIRI EXTERNE

AIG LifeGENERALI Fond de Pensii
ANALIZA
APAPR: Cat de sigure sunt de fapt pensiile private?

Cat de sigure sunt de fapt pensiile private din Romania? La aceasta intrebare au raspuns astazi, printr-un material amplu, reprezentantii asociatiei profesionale a industriei de pensii. APAPR a lansat azi o noua sectiune pe site-ul propriu (www.apapr.ro), pentru a explica pe larg elementele de siguranta ale sistemului de pensii private. Puteti citi aceste detalii, integral, in cele ce urmeaza:... Continuare

XPRIMM Newsletters

Presedinte: Sergiu COSTACHE CEO: Adriana PANCIU
Coordonator: Daniela GHETU

Editori: Oleg DORONCEANU, Andreea IONETE, Oana RADU-NECULA

Coordonator Evenimente: Daniela ALECU
Departament Evenimente: Simona CONSTANTIN, Dana ZAHARIA
Department IT: Octavian GRIGOR, Dorin PALADE

e-mail: pensii@mxp.ro


PRELUAREA INFORMATIILOR
Informatiile continute in prezentul Buletin de Pensii Private sunt proprietatea exclusiva a SC Media XPRIMM SRL, insa oricare dintre ele pot fi preluate complet sau partial cu conditia expresa a publicarii lor impreuna cu mentiunea "Conform portalului specializat www.pensiileprivate.ro".
ACURATETEA INFORMATIILOR
Cu toate ca SC Media XPRIMM SRL a depus toate eforturile posibile pentru a asigura acuratetea informatiilor publicate in prezentul Buletin de Pensii Private, este posibila aparitia unor erori sau omisiuni.
RASPUNDEREA EDITORULUI
Nici SC Media XPRIMM SRL si nici angajatii sai nu pot fi considerati raspunzatori, sub nici o forma, pentru urmarile unor erori sau omisiuni aparute in forma si/sau continutul prezentului Buletin de Pensii Private si nici pentru opiniile, sugestiile sau punctele de vedere formulate in cadrul lui sau pentru urmarile sau consecintele actiunilor sau deciziilor luate de terti pe baza acestora sau a continutului lui. Redactia isi declina raspunderea pentru autenticitatea sau acuratetea informatiilor preluate din terte surse. Pentru toate materialele unde sunt specificate sursele de informare responsabilitatea revine in totalitate acestora. Raspunderea pentru celelalte materiale publicate revine autorului sau sursei de informare specificate. Redactia isi rezerva dreptul de a prezenta in maniera proprie datele si informatiile difuzate. Titlurile apartin, daca nu se specifica altfel, redactiei.
POLITICA ANTI-SPAM
Acest mesaj, avand mentionate datele noastre de identificare si instructiunile de dezabonare, nu poate fi catalogat ca mesaj nesolicitat (spam). Daca el ajunge totusi la Dumneavoastra si nu doriti sa mai primiti alte mesaje cu un continut similar, este suficient sa ne trimiteti un e-mail, mentionand "Unsubscribe" sau "Dezabonare" in campul "Subject" sau "Subiect".
Copyright©2009 Media XPRIMM

Daca doriti sa va abonati la Buletinul de Pensii Private, apasati aici
Daca doriti sa nu mai primiti Buletinul de Pensii Private, apasati aici