Inapoi la www.pensiileprivate.ro
XPRIMM Info Pensii
BULETINUL DE PENSII PRIVATE
Nr. 133, 1 iunie 2011
by Media XPRIMM
Trimite Buletinul de Pensii Private unui prieten
Daca doriti sa va abonati la Buletinul de Pensii Private, apasati aici
Daca doriti sa nu mai primiti Buletinul de Pensii Private, apasati aici
www.pensiileprivate.ro
ZIUA PENSIILOR PRIVATE 2011 | ACTUALITATEA IN PENSII | EVENIMENTE

ACTUALITATEA IN PENSII

Sistemul de pensii - o prioritate pentru Romania
23 mai, Sinaia

Invitati:

Crinu ANDANUT, CEO, ALLIANZ-TIRIAC Pensii Private
Cristian ROSU, Director General, CSSPP Moderator:
Constantin RUDNITCHI

Crinu ANDANUT, CEO, ALLIANZ-TIRIAC Pensii Private: "Criza nu poate justifica violarea dreptului de proprietate asupra economiilor acumulate in conturile individuale din fondurile de pensii. Cu toate acestea, sistemele de pensii private din regiune au fost supuse multor alterari, care vor afecta dramatic batranetea multor generatii. Din fericire, Romania ramane una dintre putine exceptii in aceasta privinta..."


Sistemul de pensii - perceptie si comunicare
23 mai, Sinaia

Invitati:
Marius RATIU, CEO, AEGON Pensii
Ioan VREME, CEO, GENERALI Pensii
Daniela GHETU, Director Editorial, PUblicatiile PRIMM
Moderator:
Constantin RUDNITCHI

Ioan VREME, CEO, GENERALI Pensii: Scrisoarea de informare anuala ar trebui sa intereseze cel putin cat un extras de cont bancar - si aici, ca si in cazul extrasului, este vorba despre banii proprii.


Sistemul de pensii in CEE - perspective
23 mai, Sinaia

Invitati:
George COATS, Pensions Analyst
Mihai BOBOCEA, Secretar General, APAPR
Moderator:
Alex ROSCA, Redactor Sef, Publicatiile PRIMM

George COATS, Pensions Analyst: Criza a fortat Guvernele sa realizeze ca trebuie neaparat sa faca ceva pentru cetatenii lor, in privinta pensiilor. Prima dificultate in aceasta chestiune este discrepanta dintre gandirea "pe termen electoral" specifica politicienilor si necesitatea de a elabora o strategie pe termen lung, indispensabila in domeniul pensiilor...EVENIMENTE

WorldPensionSummit 2011
2 -4 Noiembrie 2011
Amsterdam, Olanda
Partener Media: PRIMM Asigurari & Pensii
Pentru detalii: worldpensionsummit.com

VERIFICA-TI
   CONTUL DE PENSIE PRIVATA!

 » AEGON
 » ALICO
 » ALLIANZ-TIRIAC
 » AVIVA
 » BCR
 » EUREKO
 » GENERALI
 » ING
ZIUA PENSIILOR PRIVATE 2011

Prioritati legislative-solutii investitionale-educatie financiara

"Ne intalnim aici, la Sinaia, in fiecare an, indiferent cat de grele sau schimbatoare sunt "vremurile" pe care le traim: este un semn ca existam si ne continuam drumul pe care am pornit acum 4 ani de zile", a afirmat Cristian ROSU, Director General, CSSPP, in cuvantul sau de salut din deschiderea celui mai important eveniment de primavara din industria pensiilor private din Romania: Ziua Pensiilor Private de la FIAR. El a caracterizat parcursul de 4 ani al pietei de specialitate ca pe "un drum destul de greu, pe parcusul caruia a trebuit sa convingem criticii reformei pensiilor de fiabilitatea acestui sistem. Eu cred ca piata pensiilor private a reusit sa fie destul de convingatoare, iar Comisia si-a asumat rolul de a mentine echilibrul necesar pentru ca aceasta piata sa se dezvolte armonios in continuare".
Prioritatile sistemului de pensii pentru perioada urmatoare au constituit subiectul central al conferintei. Intre acestea, noutatile legislative in pregatire, problematica diversificarii investitiilor, transparenta, comunicarea si educatia financiara a publicului. Continuare

Media XPRIMM multumeste tuturor celor care au contribuit la reusita editiei 2011 a Zilei Pensiilor Private.

Cu sprijinul oficial si participareaCu sprijinulParteneri Strategici

Parteneri Principali

Parteneri


Moderator:

Ioan VREME
CEO GENERALI Pensii


Vorbitori
Cristian ROSU
Director General CSSPP
David PUNTER
ORACLE
Crinu ANDANUT
Presedinte APAPR
George COATS
Analist Pensii Private
Marius RATIU
CEO, AEGON Pensii Private
   

VA RECOMANDAM


XPRIMM Newsletters

Presedinte: Sergiu COSTACHE CEO: Adriana PANCIU
Coordonator: Daniela GHETU

Editori: Oleg DORONCEANU, Andreea IONETE, Oana RADU
Secretar de Redactie: Andreea STATE

Coordonator Evenimente: Daniela ALECU
Departament Evenimente: Simona CONSTANTIN, Dana ZAHARIA
Department IT: Octavian GRIGOR, Dorin PALADE

e-mail: pensii@mxp.ro


PRELUAREA INFORMATIILOR
Informatiile continute in prezentul Buletin de Pensii Private sunt proprietatea exclusiva a SC Media XPRIMM SRL, insa oricare dintre ele pot fi preluate complet sau partial cu conditia expresa a publicarii lor impreuna cu mentiunea "Conform portalului specializat www.pensiileprivate.ro".
ACURATETEA INFORMATIILOR
Cu toate ca SC Media XPRIMM SRL a depus toate eforturile posibile pentru a asigura acuratetea informatiilor publicate in prezentul Buletin de Pensii Private, este posibila aparitia unor erori sau omisiuni.
RASPUNDEREA EDITORULUI
Nici SC Media XPRIMM SRL si nici angajatii sai nu pot fi considerati raspunzatori, sub nici o forma, pentru urmarile unor erori sau omisiuni aparute in forma si/sau continutul prezentului Buletin de Pensii Private si nici pentru opiniile, sugestiile sau punctele de vedere formulate in cadrul lui sau pentru urmarile sau consecintele actiunilor sau deciziilor luate de terti pe baza acestora sau a continutului lui. Redactia isi declina raspunderea pentru autenticitatea sau acuratetea informatiilor preluate din terte surse. Pentru toate materialele unde sunt specificate sursele de informare responsabilitatea revine in totalitate acestora. Raspunderea pentru celelalte materiale publicate revine autorului sau sursei de informare specificate. Redactia isi rezerva dreptul de a prezenta in maniera proprie datele si informatiile difuzate. Titlurile apartin, daca nu se specifica altfel, redactiei.
POLITICA ANTI-SPAM
Acest mesaj, avand mentionate datele noastre de identificare si instructiunile de dezabonare, nu poate fi catalogat ca mesaj nesolicitat (spam). Daca el ajunge totusi la Dumneavoastra si nu doriti sa mai primiti alte mesaje cu un continut similar, este suficient sa ne trimiteti un e-mail, mentionand "Unsubscribe" sau "Dezabonare" in campul "Subject" sau "Subiect".
Copyright©2011 Media XPRIMM

Daca doriti sa va abonati la Buletinul de Pensii Private, apasati aici
Daca doriti sa nu mai primiti Buletinul de Pensii Private, apasati aici