Pensii Private
 Despre noi  Contact       


Cauta stiri
Home Despre Pensii Private Piata Pensiilor Private Cariere Evenimente XPRIMM Pensii XPRIMM TV
 Cariere 
 Astrologie 

Cariere

Arhiva

Mihai SEITAN este, de curand, Director General al recent infiintatei companii FINCOP Broker de Pensii Private.


Mihai SEITAN este, de curand, Director General al recent infiintatei companii FINCOP Broker de Pensii Private.

Vorbind despre obiectivele pe termen lung, Mihai SEITAN precizeaza ca "planul nostru este sa devenim cea mai importanta companie independenta de consultanta financiara din Romania. Ne bazam pe modelul de consultanta pe care dorim sa-l implementam si care speram sa creeze un nou standard pe piata, model de altfel foarte popular in Statele Unite".

Anterior, Mihai SEITAN a fost Presedinte cu rang de Secretar de Stat al Casei Nationale de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale si, incepand din anul 2004, Membru al Asociatiei Romane pentru Pensii Private. In perioada anilor 1996-2000, a fost Expert principal in reforma  pensiilor la Fundatia PRO DEMOCRATIA, contribuind astfel la crearea bazei legislative in acest domeniu.

"Piata de pensii este in sine o provocare, cu atat mai mult cu cat pentru Romania este un proiect nou, dar care are un potential extraordinar. Este un proces dificil care isca discutii si controverse, dar speram intr-o normalizare rapida a implementarii acestuia", a declarat Mihai SEITAN.

Publicat pe 24.09.2007