Pensii Private
 Despre noi  Contact       


Cauta stiri
Home Despre Pensii Private Piata Pensiilor Private Cariere Evenimente XPRIMM Pensii XPRIMM TV
 Cariere 
 Astrologie 

Cariere

Arhiva

Incepand cu luna iulie a.c., Liviu ENACHE detine functia de Director Financiar al recent infiintatei companii GENERALI Fond de Pensii.


Anterior, Liviu ENACHE a activat in cadrul mai multor banci, precum BRD, Banca Internationala a Religiilor, CREDIT Bank, ROBANK si OTP Bank. Experienta in domeniul finaciar si cursurile si seminariile la care a participat vor contribui, fara indoiala, la succesul companiei GENERALI Fond de Pensii.

Obiectivele pentru perioada imediat urmatoare sunt cele aferente Bugetului si Planului de Afaceri aprobate de catre GENEREALI Fond de Pensii - obiective ambitioase, dar realizabile. La acestea se adauga sprijin pentru crearea unei transparente maxime in ceea ce priveste relatia cu viitorii clienti, impunerea unor standarde profesionale inalte, care sa confere un model pentru alti operatori din piata.

De asemenea, avem in vedere perfecta corelare intre cota de piata si profitabilitate, tinand cont de interesele clientilor, indeplinirea intocmai si cat mai bine a obiectivelor asumate fata de acestia, a declarat Liviu ENECHE.

Publicat pe 31.10.2007