Pensii Private
 Despre noi  Contact  Harta site     


Cauta stiri
Home Despre Pensii Private Piata Pensiilor Private Cariere Evenimente XPRIMM Pensii XPRIMM TV
 2017 
 2016 
 2015 
 2014 
 2013 
 2012 
 2011 
 2010 
 2009 
 2008 
 2007 
 Evenimente Partenere 
 Piete internationale 

Evenimentele anului 2010

Inapoi

Gala Premiilor Pietei Pensiilor Private


GALA PREMIILOR PIETEI PENSIILOR PRIVATE
Editia 2010

Cea de a III-a Editie a Galei Premiilor Pietei Pensiilor Private, acordate de Revista PRIMM - Asigurari & Pensii, si-a desemnat castigatorii, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in Salonul "Fortuna" al Hotelului INTERCONTINENTAL.
Cel mai ravnit trofeu, Compania Anului, a fost acordat societatii ING, prin ING Asigurari de Viata si ING Fond de Pensii, , in timp ce PREMIUL de EXCELENTA a revenit ALLIANZ-TIRIAC Pensii Private.

"Va multumim din suflet pentru acesta distinctie si ii dedicam trofeul din aceasta seara colegei noastre, Emilia BUNEA, care dupa Paste va pleca la Amsterdam (n.red.: Emilia BUNEA preia functia de CFO in cadrul ING Asigurari Europa Centrala). Ii multumim pentru tot ce a facut pentru compania noastra!" a declarat Cornelia COMAN, Director General ING Asigurari de Viata si Presedinte al Consiliului de Administratie al ING Fond de Pensii.

In cadrul Galei din acest an, au fost acordate premii companiilor pietei de pensii private pentru deosebitele performante inregistrate intr-un an greu, care a stat sub semnul crizei economice.

"Este cu adevarat remarcabila coeziunea cu care piata s-a prezentat in fata publicului, intr-un mod transparent si echilibrat. Premiile acestui an vin sa sublinieze nu atat performanta individuala, masurata dupa criteriile cantitative, cat performanta de ansamblu si acele entitati care au reusit sa integreze in activitatea lor toate componentele esentiale: performanta financiara, calitatea serviciilor si comunicarea eficienta", a declarat Sergiu COSTACHE, Presedinte al Media XPRIMM.

PREMIUL de EXCELENTA a fost acordat in acest an companiei ALLIANZ-TIRIAC Pensii Private care, dincolo de calitatea excelenta a activitatii sale, a depus eforturi sustinute pentru a promova piata pensiilor private si conceptul de pensii private in sine. "Am trecut printr-un an greu, plin de provocari, si nu ne asteapta unul mai usor", a declarat Crinu ANDANUT, CEO ALLIANZ-TIRIAC Pensii Private si Presedinte APAPR, "dar am convingerea ca vom depasi aceste dificultati si ca vom reusi sa producem in continuare beneficii consistente pentru participantii la fondurile de pensii private. Calitatea activitatii noastre individuale, dar si coeziunea operatorilor din piata sunt cei mai importanti factori care ne vor ajuta sa depasim toate obstacolele. Cu siguranta, vom mai merita premii si in viitor".

Si pentru ca performantele remarcabile nu sunt apanajul exclusiv al celor mai mari fonduri, ele intalnindu-se adesea in randul fondurilor de categorie medie, GENERALI Fond de Pensii si-a revendicat Premiul pentru cel mai bun Fond de Talie Medie.

Cu prilejul ceremoniei au fost acordate si doua PREMII SPECIALE pentru contributia la dezvoltarea pietei pensiilor private, care au onorat activitatea APAPR (Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania) si CSSPP (Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private).

Parteneri ai evenimentul au fost TransFond si UGIR (Uniunea Generala a Industriasilor din Romania), sprijin important oferind si brandurile de top 360 Revolution, ESPRESSO Club Solutions, OTTER, BRAICONF si PERONI. Acoperirea mediatica a fost asigurata de Partenerii TVR Info, B1 TV, RFI - Radio France Internationale si Curierul National.

Gala de acordare a premiilor pentru piata pensiilor private s-a bucurat de prezenta unor personalitati din domeniu sau apropiate acestuia. Mariana CAMPEANU, fost Ministru al Muncii si Presedinte CNPAS in perioada lansarii sistemului de pensii private ne-a declarat: "Pentru mine, pensiile nu sunt un capitol incheiat. Dimpotriva, experienta acumulata in perioada in care am lucrat in acest domeniu m-a facut sa inteleg foarte bine importanta lui cruciala pentru politica sociala, motiv pentru care continua sa ma intereseze tot ce se intampla si cred ca politicienii ar trebui sa fie mult mai preocupati de acest subiect, cu toate implicatiile lui pe termen lung, nu numai din perspectiva electorala".

George Constantin PAUNESCU, Presedinte UGIR a vorbit despre parteneriatul recent incheiat intre UGIR si APAPR (Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania) subliniind ca "apartenenta la Uniune va aduce operatorilor din sistemul de pensii private oportunitatea unei voci mai puternice atunci cand trebuie sa apere interesele industriei si participantilor la sistem". In opinia sa, "acest lucru este foarte important, mai ales ca succesul industriei de pensii private nu este important numai din perspectiva afacerilor, ci conditioneaza si existenta unui trai mai bun pentru generatiile viitoare de pensionari".
Parteneri


TRANSFONDUGIR


Cu sprijinul


360 REVOLUTIONESSPRESSO CLUB

OTTER
BRAICONF


Parteneri MediaTVR InfoRFI
Curierul NationalB1 Tv
Insurance ProfileXPRIMM Newsletters


Producator

Media XPRIMM


PREMIUL SPECIAL
pentru contributia adusa la
dezvoltarea pietei pensiilor private

Dr. Crinu Valer ANDANUT
APAPR
PREMIUL SPECIAL
pentru contributia adusa la
dezvoltarea pietei pensiilor private


Stefan PRIGOREANU
CSSPP
PREMIUL pentru cel mai BUN FOND de TALIE MEDIE

GENERALI Fonduri de PENSII
Anne-Marie MANCAS
PREMIUL DE EXCELENTA

ALLIANZ - TIRIAC Pensii Private
Dr. Crinu Valer ANDANUT
MARELE PREMIU COMPANIA ANULUI

ING
Fond de Pensii
Asigurari de Viata
Cornelia COMAN
CompaniaNume
AEGON Pensii PrivateMarius RATIU
Adrian STAVARU
ALICO PensiiMihai COCA-COZMA
Valentin VRINCEANU
ALLIANZ-TIRIAC Pensii PrivateCrinu ANDANUT
Annemona TOGAN
APAPRMihai BOBOCEA
AVIVA Asigurari de ViataDaniela VASILE
Adriana VINCZE
Alexandru LEONDARI
BCR PensiiSimona DITESCU
Mihnea DIACONU
CNPASDoina Domnica PARCALABU
Ion DUMITRU
CSA Dan CONSTANTINESCU
CSSPP Stefan PRIGOREANU
Dragos MIHALACHE
Cristian ROSU
Anca NICOLAESCU
Curierul NationalCristina CHICOS
Eduard CURELARIU
EUREKO RomaniaFrans van der ENT
EUREKO SAFPPBesim JAWAD
Radu CRACIUN
GENERALI Fonduri de PensiiAnne-Marie MANCAS
Radu PETRESCU
GRAWE Romania AsigurariAllice DUMITRU
Dragos COSTEA
ING Asigurari de ViataCornelia COMAN
ING Fond de PensiiEmilia BUNEA
Silviu NOVAC
Adina MURARIU
Institutul de Asigurari si PensiiDumitru BADEA
OTTERFilip SCHWARTZ
Ioana STAN
TransFonDRazvan FAER
Raluca NITA
Irina PEPTENARU
Cristina CREMER
UGIRGeorge Constantin PAUNESCU
Stefan RADEANU
Mariana CAMPEANU

Publicat pe 16.02.2010