Inapoi la www.pensiileprivate.ro


XPRIMM Info Pensii
BULETINUL DE PENSII PRIVATE
Editie Speciala Nr. 14, 4 noiembrie 2009

by Media XPRIMM
Trimite Buletinul de Pensii Private unui prieten
Daca doriti sa va abonati la Buletinul de Pensii Private, apasati aici
Daca doriti sa nu mai primiti Buletinul de Pensii Private, apasati aici
www.pensiileprivate.ro
TOP STIRI | STATISTICI | EVENIMENTE | CONTACT

Revista PRIMM
STIRILE ZILEI


FER Iasi: CSSPP doreste un parteneriat real cu angajatorii pentru educarea financiara a cetatenilor

"Angajatorii au un rol major in ceea priveste informarea si responsabilizarea cetatenilor cu privire la viitorul lor financiar dupa retragerea din activitate. CSSPP isi doreste sa gaseasca in angajatori parteneri pe termen lung in promovarea sistemului de pensii private, astfel incat ponderea optiunilor volunare catre un fond de pensii sa creasca si sa se apeleze din ce in ce mai putin la repartizarea aleatorie a participantilor", a afirmat astazi Mircea OANCEA, Presedinte CSSPP, cu ocazia Forumului Economic Regional de la Iasi.
Evenimentul de astazi, a treia editie a FER Iasi, incheie seria de intalniri cu angajatorii din principalele centre economice ale Romaniei, din acest an. Centrate pe tematica efectelor pe care criza economica le are asupra companiilor si a modalitatilor si strategiilor de depasire a acestui moment dificil, Forumurile Economice Regionale din 2009 au accentuat necesitatea unor politici de resurse umane responsabile, prezentand totodata modalitatile practice in care angajatorii pot sa-si optimizeze costurile cu forta de munca fara a renunta la recompensarea angajatilor celor mai valorosi. Continuare


Caravana FER trage cortina peste 2009: 8 evenimente, 376 de companii participante, reprezentand aproape 700.000 de salariati

Caravana Forumurilor Economice Regionale a tinut astazi, la Iasi, ultima dintre cele 8 reprezentatii nationale din 2009. In total, la cele 8 evenimente din aceasta serie care au avut loc in 2009, au participat 376 de companii, reprezentand un numar de 691.200 de salariati, care au avut astfel ocazia unei consultante financiare directe si profesioniste pe teme de eficientizare bugetara, economie de costuri, solutii legate de pensii private si asigurari de viata si altele. Continuare


Crinu ANDANUT, Presedinte APAPR,
CEO ALLIANZ-TIRIAC Pensii Private

Mircea OANCEA,
Presedinte CSSPP


Florina VIZINTEANU,
CEO BCR Asigurari de Viata

Cristian ROSU,
Director General CSSPP


XPRIMM Newsletters

Presedinte: Sergiu COSTACHE CEO: Adriana PANCIU
Coordonator: Daniela GHETU

Editori: Oleg DORONCEANU, Andreea IONETE, Oana NECULA

Coordonator Evenimente: Daniela ALECU
Departament Evenimente: Simona CONSTANTIN, Dana ZAHARIA
Department IT: Octavian GRIGOR, Dorin PALADE

e-mail: pensii@mxp.ro


PRELUAREA INFORMATIILOR
Informatiile continute in prezentul Buletin de Pensii Private sunt proprietatea exclusiva a SC Media XPRIMM SRL, insa oricare dintre ele pot fi preluate complet sau partial cu conditia expresa a publicarii lor impreuna cu mentiunea "Conform portalului specializat www.pensiileprivate.ro".
ACURATETEA INFORMATIILOR
Cu toate ca SC Media XPRIMM SRL a depus toate eforturile posibile pentru a asigura acuratetea informatiilor publicate in prezentul Buletin de Pensii Private, este posibila aparitia unor erori sau omisiuni.
RASPUNDEREA EDITORULUI
Nici SC Media XPRIMM SRL si nici angajatii sai nu pot fi considerati raspunzatori, sub nici o forma, pentru urmarile unor erori sau omisiuni aparute in forma si/sau continutul prezentului Buletin de Pensii Private si nici pentru opiniile, sugestiile sau punctele de vedere formulate in cadrul lui sau pentru urmarile sau consecintele actiunilor sau deciziilor luate de terti pe baza acestora sau a continutului lui. Redactia isi declina raspunderea pentru autenticitatea sau acuratetea informatiilor preluate din terte surse. Pentru toate materialele unde sunt specificate sursele de informare responsabilitatea revine in totalitate acestora. Raspunderea pentru celelalte materiale publicate revine autorului sau sursei de informare specificate. Redactia isi rezerva dreptul de a prezenta in maniera proprie datele si informatiile difuzate. Titlurile apartin, daca nu se specifica altfel, redactiei.
POLITICA ANTI-SPAM
Acest mesaj, avand mentionate datele noastre de identificare si instructiunile de dezabonare, nu poate fi catalogat ca mesaj nesolicitat (spam). Daca el ajunge totusi la Dumneavoastra si nu doriti sa mai primiti alte mesaje cu un continut similar, este suficient sa ne trimiteti un e-mail, mentionand "Unsubscribe" sau "Dezabonare" in campul "Subject" sau "Subiect".
Copyright©2009 Media XPRIMM

Daca doriti sa va abonati la Buletinul de Pensii Private, apasati aici
Daca doriti sa nu mai primiti Buletinul de Pensii Private, apasati aici