Pensii Private
 Despre noi  Contact  Harta site     


Cauta stiri
Home Despre Pensii Private Piata Pensiilor Private Cariere Evenimente XPRIMM Pensii XPRIMM TV
 Stiri 
 Administratori 
 Fonduri de pensii private 
 Auditori 
 Depozitari 
 APAPR 
 CSSPP 
 Legislatie 
 Opinii 

Stiri

Inapoi

Dan GHEORGHE este numit Chief Investment Officer la NN Pensii


NN anunta ca Dan GHEORGHE este numit Chief Investment Officer (Director de Investitii) al NN Pensii, mandatul sau fiind in curs de autorizare de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF).

Dan il va succeda in functie pe Cristian POPA, care a ales sa isi continue cariera in afara NN.

Incepand cu 18 noiembrie a.c., Dan va fi responsabil cu dezvoltarea strategiei de investitii si coordonarea activitatii de administrare a portofoliului de investitii al fondului de pensii administrat privat NN, urmarind managementul prudent al celor aproximativ 4,5 miliarde de euro, active ce reprezinta economiile pentru pensie a peste 2 milioane de romani, a anuntat compania.

Dan GHEORGHE (foto) are 12 ani de experienta profesionala in industria financiara, incepandu-si cariera in 2007, ca Investment Banking Analyst. In 2010, Dan s-a alaturat Franklin Templeton Investments - Emerging Markets Group, ca Investment Analyst. Un an mai tarziu, el a fost numit Vicepresedinte, coordonand activitatea de analiza investitionala pentru actiuni listate in tari precum Romania, Grecia, Croatia, Slovenia, Georgia si Kazahstan. Ca Vicepresedinte in cadrul Franklin Templeton Investments, Dan a facut parte din consiliile de administratie ale mai multor companii romanesti, ca administrator neexecutiv.

"Sunt nerabdator sa incep aceasta noua etapa din cariera mea alaturi de o echipa profesionista. Abia astept sa pot contribui la valorificarea oportunitatilor de investitii pe baza unei strategii prudente si profitabile, cu scopul cresterii performantelor fondului in beneficiul viitorilor pensionari", a spus Dan GHEORGHE, Chief Investment Officer al NN Pensii incepand cu 18 noiembrie.

"Imi face placere sa ii urez bun venit lui Dan in echipa NN Pensii. Am incredere ca experienta lui profesionala va facilita indeplinirea scopului financiar si social pe care industria noastra il are. In acest rol, Dan si echipa sa vor contribui la stabilitatea financiara a viitorilor pensionari si, in paralel, prin investitii sustenabile, vor avea un aport esential la dezvoltarea economiei locale", a spus Andreea PIPERNEA, CEO al NN Pensii.

Dan a absolvit facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori la Academiei de Studii Economice Bucuresti si are un master in Management Financiar si Investitii (DAFI) in cadrul aceleiasi institutii de invatamant.


Editor: Andreea RADU | Publicat pe 11.11.2019

Cele mai recente stiri:
» Activele fondurilor de pensii din Pilonul II si III au crescut in prima luna din 2021
» ASF: Aproape 60.000 de persoane au aflat, in 2020, la ce fond de pensii contribuie
» InfoCons si METROPOLITAN Life SAFPAP lanseaza o campanie pentru educarea si informarea consumatorilor in domeniul pensiilor private
» Cele mai performante fonduri de Pilon II de la lansare si pana la finalul anului 2020
» Ministrul Muncii: Pensiile vor fi recalculate
» Cristian POPA, CFA Romania: Sistemul public nu va putea plati pensii decente in viitor
» Radu CRACIUN, APAPR: Rezultatele investitionale din sistemul pensiilor private raman foarte bune
» Pilon III: Activele fondurilor de pensii facultative au depasit 2,8 miliarde de lei, in noiembrie 2020
» Pilonul II de pensii a ajuns la active totale de peste 73,14 mld. lei, la finalul lunii noiembrie
» Evolutia pietei pensiilor private in primele noua luni ale anului 2020


Comenteaza acest articol
0 comentarii

Atentie! Campurile "Comentariu" si "E-mail" sunt obligatorii
Nume:
Daca nu sunteti logat, numele dumneavoastra va aparea cu sufixul '(Anonim)'. Pentru a va autentifica, click aici
Daca sunteti logat si nu completati campul nume, va aparea automat numele dumneavoastra cu care v-ati inregistrat pe site
E-mail:

Comentariu:
< 10.000 car.

  Cod de securitate
Introduceti codul din imagine:Arhiva