Pensii Private
 Despre noi  Contact       


Cauta stiri
Home Despre Pensii Private Piata Pensiilor Private Cariere Evenimente XPRIMM Pensii XPRIMM TV
 Cariere 
 Astrologie 

Cariere

Arhiva

Carmen RADU este, incepand cu luna septembrie a.c., Director General si Vicepresedinte al Consiliului de Administratie in cadrul recent infiintatei companii KD Fond de Pensii.


Anterior, Carmen RADU a detinut functia de Director General Adjunct al companiei KD Life Asigurari.

In ceea ce priveste planurile de viitor ale companiei, Carmen RADU a declarat ca, in perioada urmatoare, obiectivele conducerii societatii vizeaza atingerea unei cote de 5% din piata pensiilor administrate privat. Si, nu in ultimul rand, formarea unei echipe de profesionisti in cadrul societatii de administrare KD Fond de Pensii.

Totodata, pe termen lung, scopul nostru este sa devenim lideri in domeniul administrarii investitiilor, o forta semnificativa in piata de capital, precum si un partener de afaceri responsabil. In viitor, ceea ce va conta in decizia potentialilor clienti de a alege un fond de pensii sau altul va fi performanta investitionala a fondurilor pe care societatile de pensii le administreaza, a adaugat Carmen RADU.

Cu o experienta de 14 ani in domeniul serviciilor financiare, Carmen RADU s-a afirmat in sectorul asigurarilor in 1993, cand detinea functia de Sef al Departamentului de Avizari si Control in cadrul OSAAR ( actualul CSA), facand ulterior parte din echipa manageriala a companiei de asigurari de viata SARA Merkur.
Publicat pe 31.10.2007