Pensii Private
 Despre noi  Contact       


Cauta stiri
Home Despre Pensii Private Piata Pensiilor Private Cariere Evenimente XPRIMM Pensii XPRIMM TV
 Cariere 
 Astrologie 

Cariere

Ion DUMITRUIncepand de vineri, 1 aprilie 2011, cand a avut loc sustinerea publica a tezei sale, Ion DUMITRU, Director General in cadrul Casei Nationale de Pensii Publice, este Doctor in Stiinte Juridice, titlu pe care l-a obtinut cu calificativul „Magna cum laude”.
Publicat pe 01.04.2011
 
Rozaura STANESCUIncepand cu 27 ianuarie, Rozaura STANESCU este Director General al BRD Pensii Private, pozitie in care l-a inlocuit pe Fabien LECOQ care a ocupat aceasta pozitie din 2009. In perioada 2007-2009, primul director al subsidiarei BRD specializate in pensii private a fost Damien MARECHAL.
Publicat pe 27.01.2011
 
Marius POPESCUIncepand de ieri, Marius POPESCU este, oficial, noul sef al ING Pensii. "Astazi am primit avizul oficial al CSSPP pentru numirea lui Marius POPESCU in aceasta functie, ceea ce inseamna ca echipa de management va functiona de acum la capacitate maxima. Sunt sigura ca vom colabora foarte bine, dupa cum am maxima incredere in calitatile profesionale ale colegului meu", a declarat Cornelia COMAN, CEO ING Asigurari de Viata si Membru in Board-ul ING Pensii.
Publicat pe 14.06.2010
 
Dragos MIHALACHEPlenul reunit al celor doua camere ale Parlamentului a validat ieri numirea domnului Dragos MIHALACHE ca membru in cadrul Consiliului Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP). Mandatul celui mai nou membru al Consiliului CSSPP se va incheia pe 28 iunie 2011. Numirea sa a fost votata ieri cu 237 de voturi pentru si 6 impotriva, potrivit NewsIn. Dragos MIHALACHE, sustinut de patronate si propus de Consiliul Economic si Social (CES).
 
Adrian CODIRLASU, CFA, PhDAdrian CODIRLASU, CFA, PhD, este noul Presedinte al CFA Romania, asociatia profesionistilor in investitii din Romania, in mare parte detinatori ai titlului Chartered Financial Analyst. El il inlocuieste in aceasta pozitie pe Dragos CABAT, Managing Partner, Financial VIEW. Mandatul sau va dura pina in septembrie 2010.
Publicat pe 28.10.2009
 
Eugen VOICUEugen VOICU este, incepand cu luna ianuarie 2008, noul CEO al companiei AVIVA Pensii, continuand sa lucreze sub coordonarea lui Shah ROUF, CEO AVIVA Grup Romania. Totodata, va ramane in continuare si CEO al CERTINVEST, care a fost preluata de catre AVIVA in luna septembrie a anului 2007.
Publicat pe 13.03.2008
 
Anne-Marie MANCASAnne-Marie MANCAS s-a alaturat echipei OMNIASIG Pensii in ianuarie 2007, detinand functiile de Director General Adjunct si Director Investitii.
Publicat pe 13.03.2008
 
Radu Marian PETRESCU Radu Marian PETRESCU, Director Juridic, GENERALI Fond de Pensii
Publicat pe 14.02.2008
 
Enache JIRUEnache JIRU a fost numit Director General al MKB Romexterra Fond de Pensii, compania de administrare a pensiilor private obligatorii a bancii cu acelasi nume.
Publicat pe 31.10.2007
 
Liviu Daniel ENACHEIncepand cu luna iulie a.c., Liviu ENACHE detine functia de Director Financiar al recent infiintatei companii GENERALI Fond de Pensii.
Publicat pe 31.10.2007
 
Carmen RADU, data nasterii: 22 octombrieCarmen RADU este, incepand cu luna septembrie a.c., Director General si Vicepresedinte al Consiliului de Administratie in cadrul recent infiintatei companii KD Fond de Pensii.
Publicat pe 31.10.2007
 
Mihai Constantin SEITANMihai SEITAN este, de curand, Director General al recent infiintatei companii FINCOP Broker de Pensii Private.
Publicat pe 24.09.2007
 
Simona DITESCUSimona DITESCU s-a alaturat anul acesta echipei BCR, detinand functia de CEO in cadrul recent infiintatei societati BCR Administrare Fond de Pensii.
Publicat pe 24.09.2007
 
Cristian ROSUCristian ROSU este noul Director General al Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.
Publicat pe 27.07.2007
 
Adrian ALLOTTAdrian ALLOTT a fost numit Director General al viitoarei societati de pensii private, AVIVA Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Private ("AVIVA Pensii Private").
Publicat pe 20.07.2007
 
Cristina NITESCUCristina NITESCU este, in prezent, Director General in cadrul nou-infiintatei societati de pensii a Grupului OMNIASIG - VIG, "OMNIASIG Pensii Private".
Publicat pe 19.07.2007
 
Besim JAWADBesim JAWAD este Manager Pensii Private in cadrul INTERAMERICAN.
Publicat pe 16.07.2007
 
Andi MCLENNANAndi MCLENNAN este noul Market Development Director al companiei AVIVA Romania, pe segmentul pensiilor private.
 
Corina CUCOLICorina CUCOLI este noul Business Development Director al companiei AVIVA, pe segmentul pensiilor private.