Pensii Private
 Despre noi  Contact       


Cauta stiri
Home Despre Pensii Private Piata Pensiilor Private Cariere Evenimente XPRIMM Pensii XPRIMM TV
 Cariere 
 Astrologie 

Cariere

Arhiva

Adrian ALLOTT a fost numit Director General al viitoarei societati de pensii private, AVIVA Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Private ("AVIVA Pensii Private").


Adrian ALLOTT lucreaza pentru AVIVA Romania de la inceputul anului 2003, perioada in care a ocupat pozitiile de Director Financiar si Actuar si de Director General Adjunct (din vara anului trecut).

Adrian ALLOTT este membru al Institutului de Actuariat din Australia si Presedintele Asociatiei Romane de Actuariat. Are peste 15 ani de experienta in domeniu, lucrand de-a lungul timpului in companii din Noua Zeelanda, Australia, Filipine si Romania.

"Adrian ALLOTT este una dintre personalitatile reprezentative ale industriei asigurarilor din Romania, iar experienta si expertiza sa ne vor ajuta foarte mult in modelarea noii societati de pensii. Sunt sigur ca se va implica foarte mult in pozitionarea cat mai buna a companiei AVIVA in topul pietei pensiilor private", a declarat Shah ROUF, Director General AVIVA Asigurari de Viata.
Publicat pe 20.07.2007